Лора и Силвина са новите ни практиканти

Лора и Силвина са новите ни практиканти

Лора и Силвина са новите ни практиканти, завършващи специалност Неформално Образование. По време на тяхната практика, те ще организират събития за Европейската младежка седмица и ще подпомагат инициативата „Дари час“. Ето малко повече информация за тях:

Име: Силвина Радева
Специалност: Неформално образование в СУ „Св. Климент Охридски“
Възраст: 21
За мен: Аз съм много щастлива да бъда част от екипа на Дружество „Знание“, също и част от инициативата „Дари час“. Имам желание да организирам обучения както за възрастни хора, така и за младежи.

Име: Лора тодорова
Специалност: Неформално образование в СУ „Св. Климент Охридски“
Възраст: 28
За мен: Записах специалност „Неформално образование“, защото искам да се занимавам с обучение на възрастни. Имам интерес към организиране на обучения, тренинги, курсове и други. От малка имам слабост към възрастни хора и винаги съм искала да мога да допринеса за спокойните старини на хората, които са поставили основите на настоящия ни живот.
Избрах Дружество „Знание“, заради възможността да работя с възрастни хора. Когато дойдох тук, разбрах за инициативата „Дари час“, която приех за моя лична мисия.
Надявам се във времето, което ще прекарам в дружеството да успея да допринеса за усмивката на поне един участник в инициативата 🙂

Вашият коментар