Анкетното проучване по проект „Мотивирани учители – успешни ученици“ е вече реалност!

Анкетното проучване по проект „Мотивирани учители – успешни ученици“ е вече реалност!

В последните месеци всички сме изправени пред предизвикателства, за които до преди няколко месеца не сме и помисляли че са възможни.
✅И така, без идея какво ни чака, но с ясното съзнание, че работата на българския учител е много предизвикателна, преди няколко месеца подадохме проектно предложение със заглавие 👩‍🏫 „Мотивирани учители – успешни ученици“.
За наша радост, проектът ни беше оценен положително, и получихме зелена светлина. Вярваме, че заедно можем да постигнем повече! Пазете се, грижете се за себе си и бъдете здрави!
“Мотивирани учители – успешни ученици” е насочен към началните учители: да ги подпомогне емоционално, психически и методически да се справят с изискванията на системата, на новото време и да бъдат максимално ефективни в преподаването на ученици, живеещи в изостанали райони, или от семейства, където образованието не е сред главните приоритети.

 

Помогнете ни да съберем актуална и достоверна информация относно проблемите, които срещате и желанията Ви за промяна на работната среда, като попълните въпросника на следния линк: https://forms.gle/2acq9QuazbK1Hgrb6